Mat og drikke


ISBN: 9788252933086
Pris: 399,-
Format: 20,3 x 28,4 cm
Innbundet
Distributør: FS

 

Tun Forlag
www.boktunet.no
Kontaktperson:
Hilde Vestmo
Telefon: 21 31 44 00

Finn Edvin Hansen    Kåre Vidar Pedersen   

Alt om Viltkjøtt

– behandling fra fall til fryseboks

Nyttig bok for alle jegere og viltkjøttentusiaster. I denne boka finner du svar på det meste du lurer på om viltkjøtt og behandling av felt vilt, enten det gjelder utvomming, flåing eller partering.

Boka er skrevet på et folkelig språk av forfattere med bred erfaring og fagkunnskap om emnet. Den inneholder grundige steg-for-steg beskrivelser med tekst og bilder, og dekker alt aktuelt matvilt i Norge:
- Storvilt (elg, hjort og reinsdyr) - rådyr - villsvin - bever - sel - hare - hønsefugl (skogsfugl og rype) -
sjøfugl - gås - and.


Les om boka på forlagets egne websider - www.boktunet.no