Mat og drikke


Alt om Røyk og rak, tørk og grav – Tun Forlag

ISBN: 9788252932683
Pris: 419,-
Format: 20,3 x 28,4 cm
Innbundet
Distributør: FS

 

Tun Forlag
www.boktunet.no
Kontaktperson:
Hilde Vestmo
Telefon: 21 31 44 00
hilde.vestmo@tunforlag.no

Helge Hagen

Alt om Røyk og rak, tørk og grav

– speking, salting, hermetisering

Dette er hobbykonservererens referanseverk! Boka er en presentasjon av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Har du lyst til å lage din egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Frister det med hjemmelaget spekepølse?

Vil du servere hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri, eller vil du overraske med pilsgravet laks eller varmrøykt fuglebryst?

Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.


Les om boka på forlagets egne websider www.boktunet.no